Home Дограма

Дограма

Предлагаме Ви доставка, демонтаж и монтаж на:

1. PVC и алуминиева дограма с различни характеристики според предназначението им. Продуктите с които работим са на Aluplast, KMG и Altest. Според броя на камерите и вида стъклопакет , зависи и тяхната топло и шумоизолационни показатели и енергийна ефективност. Важно е да отбележим и тяхната неподатливост на атмосферни условия. Камерата е броят въздушни кухини между вътрешната и външната стена на профила, тоест колко на брой прегради има. Ако е една, означава, че профилът е двукамерен, ако са две – трикамерен и т. н.

2. Стъклопакетът е конструкция от две или повече стъкла, между които има въздушно пространство, образувано от различни по размер дистанционери и затворено херметично.

3. Стандартни и нестандартни форми на дограмата и голяма гама от цветове.

4. Комарници-на панти, ролетни и статични.

5. Външни щори- алуминиеви и PVC.

6. Вътрешни щори-хоризонтални алуминиеви и вертикални платови.

7. Гаражни и охранителни ролетки

8. Вътрешни и външни первази

9. ПВЦ , алуминиеви, интериорни и блиндирани врати

10. Вътрешни и външни парапети

11. Ремонт на дограма

Правим безплатни огледи и консултации. Можем да Ви дадем и цена без оглед. Ще са ни нужни размер, цвят, вид на дограмата, камери и стъклопакет. За повече информация можете да ни се обадите на посочените телефони 0887 43 25 08 и 0896 76 30 69, да ни пишете на e-mail:vencislav_vl@abv.bg или на Facebook страницата ни „Ремонтни дейности,ел ремонт и монтаж на бойлери,перални и Вик в гр.Шумен

Comments are closed.