Home Без категория Арт услуги

Арт услуги

2 second read
0
0
1,713

1. СТЕНОПИСИ В ЖИЛИЩА
Ние от фирма ,,МоятРемонт‘‘ ООД Ви предлагаме нещо ново, актуално , атрактивно, много красиво и с изключителна трайност. Последните години в развитите държави, тази услуга започна да става все по-търсена. Единствената причина, поради която не е толкова разпространена в България е сложността на изпълнение. За целта трябва професионален художник, имащ практика в сферата, а такива не се намират лесно.
Това е така нареченият стенопис (рисуване по стени) с маслени бои в частни домове. Тази техника е позната още от Античността съществувайки и до наши дни. Маслото се нанася лесно върху стената, като позволява изобразяването на изключителни детайли, именно заради това маслените бои са сред предпочитаните материали за рисуване. Освен всичко, те са много по-трайни от темперните или акварелните. Боите се разреждат с ленено масло или терпентин. Нанасят се върху предварително грундирана основа, а след като творбата стане готова, може да се положи лак с цел запазване по-дълго на цветовете. Благодарение на трайността им, във времето са се съхранили шедьоврите на творци, като Леонардо Да Винчи, Моне, Пикасо, Салвадор Дали и много други.
Свежестта и красотата, която можете да внесете във вашият дом са неописуеми. Картините са толкова реални, че можете да се пренесете в един друг свят, забравяйки за сивото ежедневие. Представете си пейзаж от красиви зелени хълмове и езеро заобиколено от поляни наситени с прекрасни цветя. Сега си представете всичко това по стените в спалнята и ефектът , който ще придаде в стаята. Изкуствените тапети не могат да се сравнят, дори да доближат всичко това. Да не говорим за трайността която притежават маслените бои и превъзхождат в пъти тази на тапетите и всякакви други материали.
Можете да развихрите въображението си и да нарисуваме това, което искате върху вашата стена. Опциите са неограничени и безкрайни.

2. КАРТИНИ
Рисунки на картини с маслени бои по зададена от Вас спецификация. Предлагаме живопис, графика, фотография. Всякакви видове пейзажи, автопортрети и др.
Картините са един скъп, но незаменим подарък. За това и най-често се подаряват на обичани от вас хора. Чрез тях вие не само можете да украсите и освежите вашият дом, но и да дарите радост, спомени и любов по един неповторим начин.

3. ФОТО ЩОРИ
Официално Ви предлагаме и новият артикул – ФОТО ЩОРИ. С тях разкрасявате вътрешния интериор на дома си и опциите на картини са неограничени. Можете да си изберете всякакви картини, пейзажи , дори и ваши снимки който да бъдат изобразени на щората. Няма никакви ограничения, изисква се само въображение.

Load More Related Articles
Load More By Майстора
  • Боядисването – последния етап в строителството

    Боядисването е един от довършителните етапи в строителството. В повечето случаи той е посл…
  • Шпакловка

    Шпакловката е необходим процес, когато желаем да изгладим повърхностите на нашите стени и …
Load More In Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Виж и това

Как да подредим картини на стената у дома или в офиса?

Също като рисуването, окачването на картини на стената изисква известно съобразяване с цве…